Winkelwagentje

Privacy Policy

Laatste update van dit Privacy Statement: 28-05-2018.

VanZus B.V. hecht veel waarde aan uw privacy. In dit privacy statement informeren wij u graag over de wijze waarop wij uw gegevens verwerken en hoe wij uw gegevens vertrouwelijk zullen behandelen. Op verschillende momenten verwerken wij uw persoonsgegevens, bijvoorbeeld wanneer u een product bestelt in onze webshop.

VanZus B.V. is de verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij kunnen dit privacy statement aanpassen. Wij adviseren u daarom dit privacy statement telkens te raadplegen om op de hoogte te blijven van ons actuele privacybeleid.

Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die VanZus B.V. over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met VanZus B.V. via klantenservice@vanzus.nl. VanZus B.V. zal u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent u verwerkt heeft en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen. 

 

1 Voor welke doeleinden verwerken wij uw persoonsgegevens?

Wij zullen uw persoonsgegevens uitsluitend voor de volgende doeleinden gebruiken:

- Het verwerken en uitvoeren van uw bestellingen/verzoeken;

- Het afstemmen van onze producten en diensten op uw wensen;

- Het bijhouden van uw persoonlijke voorkeuren;

- Het doen van persoonlijke suggesties en advisering over onze producten en diensten;

- Ter verbetering van onze dienstverlening;

- Om u te informeren over onze producten, diensten, evenementen en acties;

- Om u gepersonaliseerde reclame-uitingen en aanbiedingen te kunnen doen;

- Het doen van analyses en het maken van rapporten op geaggregeerd niveau;

- Het verwerken van feedback en afhandelen van eventuele klachten;

- Ter beveiliging van de gegevensverwerking;

- Ter bescherming van eigendommen/personen;

- Het tegengaan van fraude;

- Ter voldoening aan onze wettelijke verplichtingen.

 

2 Registratie website

2.1 Om zo plezierig mogelijk van onze webshop gebruik te kunnen maken, raden wij u aan om daarvoor een account aan te maken. Als geregistreerde klant kunt u uw bestelling eenvoudig volgen, facturen bekijken en/of downloaden, nog makkelijker bestellingen plaatsen en u wordt herkend bij een volgende bestelling, zodat u nog gemakkelijker kunt winkelen bij ons. Het aanmaken van een account in de webshop kan met uw e-mailadres of door in te loggen via uw Facebook-account.

 

2.2 Wanneer u een account aanmaakt op onze webshop met uw e-mailadres registreren we de door u opgegeven gegevens, uw persoonlijke voorkeuren en een toestemming voor het versturen van direct marketing berichten. U kunt zich hiervoor uitschrijven door op de link in de mails te klikken, door contact met ons op te nemen of door dit in uw account te wijzigen.

 

2.3 Wanneer u een account aanmaakt door een koppeling te maken met uw Facebook-profiel, verwerken wij, naast de hierboven genoemde gegevens, de gegevens uit uw openbare Facebook-profiel die noodzakelijk zijn om u als gebruiker van uw account te identificeren en contact met u op te kunnen nemen.

 

2.4 Indien u voor het plaatsen van uw bestelling, inlogt via uw account, worden bij het plaatsen van een bestelling op de webshop de gegevens over uw bestelling automatisch aan uw account gekoppeld. Op die manier heeft u een overzicht van hetgeen u eerder bij ons heeft gekocht en kunnen wij uw bestelling nog efficiënter in behandeling nemen. Indien u een bestelling plaatst, verwerken wij alle noodzakelijke gegevens om de bestelling af te handelen waaronder uw naam, (aflever) adres, e-mailadres, gegevens over uw bestelling, betalingsgegevens en uw eventuele feedback.

 

3 Online winkelen zonder account

In de webshop kunt u ook zonder account winkelen. Wij verwerken in dat geval alleen de volgende persoonsgegevens van u die noodzakelijk zijn voor de goede afhandeling van uw bestelling: uw naam, (aflever) adres, e-mailadres, gegevens over uw bestelling, betalingsgegevens en uw eventuele feedback.

 

4 Bestellingen ophalen in Alblasserdam

Wanneer u via onze webshop producten hebt gekocht, kunt u ervoor kiezen om deze af te halen. Wanneer u uw bestelling afhaalt, kunnen wij u om uw legitimatiebewijs vragen. Wij controleren uw legitimatiebewijs alleen om vast te stellen dat u gerechtigd bent de bestelling op te halen. Wij slaan deze gegevens niet op. Wij registreren alleen uw naam, de datum dat de bestelling is binnengekomen en wordt opgehaald, gegevens ten aanzien van de bestelling en de betaling, en uw eventuele feedback.

 

5 Direct Marketing

5.1 Wij kunnen u nieuwsbrieven, aanbiedingen of andere marketing berichten sturen. Indien wettelijk vereist vragen wij hiervoor toestemming via de webshop of e-mail.

 

5.2 Om gepersonaliseerde direct marketing berichten te kunnen sturen kunnen wij uw gegevens koppelen aan de gegevens die wij reeds van u verwerken als klant.

 

5.3 U kunt zich te allen tijde afmelden voor onze direct marketing berichten. U kunt daarvoor klikken op de link in het bericht of contact met ons opnemen (zie onze contactgegevens).

 

6 Cookies

Om het gebruik van onze webshop in kaart te brengen en te analyseren maken wij gebruik van de webanalyse-tools Google Analytics, aangeboden door Google, ADTECH, New Relic & Piwik Analytics. De cookies van Google Analytics, ADTECH, New Relic & Piwik Analytics, stellen ons onder meer in staat om te zien hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina´s van onze website het meest worden bekeken.


Voor de volledige informatie over de functionaliteit van en gegevensverwerking verwijzen wij u naar:
• Google Analytics zie Privacy statement 
• ADTECH zie Privacy statement
• New Relic zie Privacy statement
• Piwik Analytics zie Privacy statement

 

De verzamelde informatie wordt verwerkt in statistieken en wordt door ons gebruikt om onze website te optimaliseren. De verzamelde informatie wordt door ons niet gebruikt om u, als persoon, te identificeren.

 

Voor de volledige informatie over de functionaliteit van en gegevensverwerking van VanZus B.V. verwijzen wij u naar de verklaring in onze cookie policy.

 

7 Sociale media

7.1 VanZus B.V. maakt gebruik van de sociale media, zoals Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Wanneer u ons volgt op onze sociale media accounts of via uw eigen sociale media account met ons communiceert, kunnen wij de gegevens van uw openbare profiel van uw sociale media account verwerken. Afhankelijk van de instellingen van uw profiel en de actie die u kiest (zoals ons nieuwsbericht liken op Facebook) kunnen onze marketingberichten en nieuwsberichten worden getoond op uw overzichtspagina.

 

7.2 Wanneer u via sociale media met ons communiceert (bijvoorbeeld door content te plaatsen op ons profiel, persoonlijke berichten te sturen, (re)tweets te sturen of berichten te liken) kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken om uw berichten of getoonde interesse te beantwoorden.

 

8 Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

8.1 Ondernemingen binnen de groep waartoe VanZus B.V. behoort, kunnen wanneer dat noodzakelijk is ook toegang krijgen tot uw persoonsgegevens. Verder kan VanZus B.V. uw persoonsgegevens verstrekken aan overheidsinstanties indien zij daartoe wettelijk verplicht is of in geval van verdediging van haar rechten in een juridische procedure.

 

8.2 VanZus B.V. kan bij het verwerken van uw persoonsgegevens gebruik maken van dienstverlening van anderen. Deze met zorg uitgekozen dienstverleners treden op als bewerker namens VanZus B.V.. Wij hebben met deze dienstverleners afspraken gemaakt over de beveiliging en bescherming van uw persoonsgegevens.

 

9 Beveiligen en bewaren

9.1 Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Dat betekent onder meer dat wij adequate technische en organisatorische maatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beveiligen en te beschermen tegen verlies of oneigenlijke verwerking.

 

9.2 Uw persoonsgegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving en zijn slechts toegankelijk voor daartoe geautoriseerde medewerkers en dienstverleners van VanZus B.V. voor zover dit noodzakelijk is voor de verwerkingen van uw persoonsgegevens zoals beschreven in dit privacy statement.

 

9.3 Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt. Wanneer het niet langer noodzakelijk is om uw persoonsgegevens te verwerken zullen wij uw persoonsgegevens anonimiseren.

 

10 Contact

Heeft u vragen over de wijze waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, of wilt u uw persoonsgegevens inzien, corrigeren of verwijderen, dan kunt u gebruikmaken van het contactformulier op onze website. Ook kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

VanZus B.V.
Ohmweg 5
2952 BD Alblasserdam

E-mail : info@vanzus.nl
KvK-nummer: 70741271
BTW-nummer: 858441949B01